Webdesignskolan, CSS layout
Home News Dogs Puppies Breeding Results Guestbook Malin Oskarson &
Jan-Krister Johansson

Korpabergsvägen 4
441 41 Alingsås

+46 (0)725-737 666

e-post© Hönsetorps Kennel
Antal besökare:
Inavelsgrad: 4,6 %

Vår 2018


Mamma/Dame

NORD UCH C.I.B NV-15 SKBV AgDI
Hönsetorps Back In Business

Nordisk Utställningschampion
Internationell Utställningschampion
Svensk Klubbvinnare
Norsk Vinnare -15

#2 Årets ss tik 2014
(utställning)

#6 årets agilityhund small 2016

Genomfört BPH
skottfast

Tävlar i agility/hoppklass I
Agilitydiplom i klass I

MAC fri via DNA
Ögonlyst ua 170607

  Pappa/Sire

AgHd1
Hönsetorps American Award

Utställd med r-CERT

Känd mental status
Genomfört BPH
(skottfast)

Tävlar i agility/hoppklass II
Agilitydiplom i Hoppklass I

#1 Årets agilityhund medium 2015
#1 Årets agilityhund medium 2016

Ögonlyst ua 170607
MAC fri via DNA
Myotonia fri (Normal)


Min förhoppning med denna kullen är att få arbetsvilliga hundar med mycket fart i, som dessutom är snygga. Båda föräldrarna är lugna och trygga men med samarbetsvilja! De är ganska typlika med vackra halsar och mycketbra rörelser. Båda har sträva lättskötta pälsar och förhoppningsvis kan Bitzi bidraga med sin kolsvarta färg. Båda har linjer bakom sig som har nedärvt både mentalt och exteriört bra hundar, så förhoppningen är att få valpar som lämpar sig både för utställning och arbete, men de behöver förmodligen komma till lite aktivare, träningsvilliga ägare.

Smalis mamma (som var min stamtik) har varit i topp bland ss tikarna i utställning under ett par år och har även tävlats framgångsrikt i både lydnad och agility. Smalis pappa har vunnit Världsutställningen 2008 (vilket hans mormor också gjorde som junior 2006). Smalis helsyster (Hönsetorps American Dream) var också i topp bland utställningstikarna det året hon ställdes ut. Smalis bror (Hönsetorps American Hall of Fame) har erövrat många utställningschampionat i europa och tävlar i spår.

Smalis är också pappa till våran Hönsetorps Cake Boss, som har en enorm träningsvilja och driv. Han tränas idag i lydnad och agility. Han har även en bra spårförmåga och har ett godkänt anlagsprov i viltspår med väldigt fina lovord från domaren :)

Bitzis pappa har tävlat i lydnad och har ett lydnadsdiplom i klass I och tävlar numera i rallylydnad. Han är Svensk Utställningschampion och har dessutom fått några vinnartitlar som veteran. Bitzis bror Herman har vaitit i topp bland ss hanarna på utställning de åren han var aktiv och har själv ett flertal utställningstitlar. En annan broder i den kullen (Messi) har juniorvinnartitel på utställning och tävlar i agility, och har också en fin spårförmåga med ett godkänt anlagsprov i viltspår. En tredje broder (Darcy) tävlar även han agility och är nu med dubbeldiplom i klass 1 uppflyttad för att starta i klass två. En av systrarna (Milli) har också ställts ut en del och har ett cert i Sverige.

Så detta är en kombination med lite av varje, som jag verkligen tror på mellan två hundar som är mycket speciella för mig! <3

Läs gärna igenom våran information till valpköpare som du hittar i menyn under ”valpar”, så du vet lite mer om mina tankar kring avel och hundar.

Om ni är intresserade av en valp ur denna kullen är ni varm välkomna att ta en första kontakt med mig! Jag tingar inga valpar utan att ha träffat er först!


honsetorpskennel@telia.com
0725-737 666

~ STAMTAVLA ~
 
AgHd1
Hönsetorps American Award SS
WW-08 SE UCH US UCH
Axcium´s Clearedfortakeoff SS
US CH
Jo-Di´s Aces High SS
US UCH
Repitition´s Carmina Burana SS
SE UCH NO UCH SKBV
Chottans It´s A Magic Dream SS
Chottans What´s Up SS
JWW-06 SE UCH NO UCH
chottans Victory Dreams SS
NORD UCH C.I.B SKBV NV-15
Hönsetorps Back In Business SS
LPI SE UCH DK VV-13 NO VV-13
Chottans Read My Mind SS
JWW-94 SE DK IT CH INT CH
Scedir Uncas SS
SE V -03 NORD UCH INT UCH
Chottans Ice Princess SS

Sallsix Doris Day SS
SE UCH
Gilbert Vom Löhberg SS

Chottans Show Business SS